6 juli 2006

tegenstander

Voor wie suïcidale neigingen heeft maar nog dat laatste duwtje in de rug nodig heeft, bestaat er al jarenlang de weblog van LVB. Van Braekel houdt zo'n geschift lijstje bij van mensen die hij indeelt bij 'voorstander' of 'tegenstander'. Schuimbekkend schuimt hij daarvoor allerhande weblogs af en -bibber o bibber- als je iets negatiefs over hem zegt. Gegarandeerd kom je op zijn erelijst. De waarheid kwetst.

Zopas ontdekte ik dat ikzelf ook één van zijn tegenstanders ben. Liefst van al ben ik niks van hem. Ik ben vies van al wat plakt. Maar goed, hij mag zo zijn pleziertjes hebben. De quote waaraan hij zich stoorde vond hij op rigoureus.be:

"LVB is een over het paard getilde rechtse rukker. Daar gaat het om!
Zogezegd liberaal, maar reeds besmet door het schurft van 't vlaams belang.

Roosje Forelleke in een reactie op Rigoureus.be, 15 januari 2006"

En voor zo'n pruts word je al tegenstander! Flauw... maar een zalig gevoel.

2 opmerkingen:

  1. Vervang "schuimbekkend" maar door "schaterend".

    Ik citeerde jou enkel en alleen om je een spiegel voor te houden van je eigen haat, en ook aan anderen te laten zien hoe verblind sommigen zijn door hun haat en hun vooroordelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ongemanierd? Ik speel bij mijn weten nooit op de man. Ik spreek mij uit voor of tegen ideeën. Jij veroordeelt en demoniseert mensen.

    Betweterig? Ja, en dan? Jij niet?

    Ja, al die anderen werden ook geciteerd omwille van hun intolerantie, hun haat en hun op-de-man-spelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.