6 juli 2006

tegenstander

Voor wie suïcidale neigingen heeft maar nog dat laatste duwtje in de rug nodig heeft, bestaat er al jarenlang de weblog van LVB. Van Braekel houdt zo'n geschift lijstje bij van mensen die hij indeelt bij 'voorstander' of 'tegenstander'. Schuimbekkend schuimt hij daarvoor allerhande weblogs af en -bibber o bibber- als je iets negatiefs over hem zegt. Gegarandeerd kom je op zijn erelijst. De waarheid kwetst.

Zopas ontdekte ik dat ikzelf ook één van zijn tegenstanders ben. Liefst van al ben ik niks van hem. Ik ben vies van al wat plakt. Maar goed, hij mag zo zijn pleziertjes hebben. De quote waaraan hij zich stoorde vond hij op rigoureus.be:

"LVB is een over het paard getilde rechtse rukker. Daar gaat het om!
Zogezegd liberaal, maar reeds besmet door het schurft van 't vlaams belang.

Roosje Forelleke in een reactie op Rigoureus.be, 15 januari 2006"

En voor zo'n pruts word je al tegenstander! Flauw... maar een zalig gevoel.

4 opmerkingen:

Luc Van Braekel zei

Vervang "schuimbekkend" maar door "schaterend".

Ik citeerde jou enkel en alleen om je een spiegel voor te houden van je eigen haat, en ook aan anderen te laten zien hoe verblind sommigen zijn door hun haat en hun vooroordelen.

roosje forelleke zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
roosje forelleke zei

En citeerde je daarom ook al die anderen? Haat is me totaal vreemd maar ik merk wel héél regelmatig aan je reacties op comments van andersdenkenden dat je betweterig en ongemanierd bent. Precies wat ik verwacht van iemand die webmaster speelt voor P. Beliën en Co. Ben jij trouwens al gewapend om de "roofdieren" af te schieten? Zoiets schrijven... dat betuigt van haat!DIEPgewortelde haat;

Luc Van Braekel zei

Ongemanierd? Ik speel bij mijn weten nooit op de man. Ik spreek mij uit voor of tegen ideeën. Jij veroordeelt en demoniseert mensen.

Betweterig? Ja, en dan? Jij niet?

Ja, al die anderen werden ook geciteerd omwille van hun intolerantie, hun haat en hun op-de-man-spelen.