3 juli 2006

Deus en 0110



Ik word niet echt wild van de muziek van Deus (de gustibus etcetera) maar ik vind het het wel een ferme geste van Tom Barman en Co dat zij iets ondernemen tegen de onverdraagzaamheid en het toenemend racisme in onze samenleving. Natuurlijk gaan de geplande concerten de wereld niet verbeteren of kunnen verhinderen dat de heren en dames met hun gestrekte arm veel te veel stemmen halen bij de komende verkiezingen MAAR niks doen helpt zeker niet.

2 opmerkingen:

  1. Tom Barman heeft zoveel geste dat voor hem een flesje vloeibare cocaïne meer of minder niets uitmaakt. Moet ge trouwens om vloeibare cocaïne te nemen ook uw arm strekken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veys, zou je niet beter naar je eigen verleden kijken als veroordeelde voor slagen en verwondingen? We weten het ondertussen wel, dat je overal aan namedropping doet; of denk je dat we je naam op Ebay (beethoven academy) ook daar niet gezien hebben?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.