12 februari 2006

strontvliegen.



Waar koeientaarten liggen, vind je strontvliegen! Dit Oosters gezegde dat ik zonet uit mijn neus peuterde, bleek eens te meer grond van waarheid te bezitten. Want wie verscheen er op de persconferentie waar Dedecker zijn boek voorstelde ? Vlaams Belanger Verstrepen, Vlaams Belanger Veys en Lonely Loser Coveliers! Zelf zou ik er mijn voordeur voor sluiten maar Dedecker sprak over 'mijn vrienden'. Waarmee meteen ook het spreekwoord "wie bij de hond slaapt, krijgt zijn vlooien" haar bestaansrecht heeft bewezen.

1 opmerking:

  1. Ik ging vooral voor de receptie in hotel Metropole; viel dat tegen....

    Maar JM heeft eigenlijk gelijk. Ge moet dat journaille op uw eigen kosten niet volgieten in de hoop dat ze een correct artikel brengen; 't helpt toch niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.