7 januari 2006

De radioflop van het jaar.

Ik had er zowat hetzelfde gevoel bij als wanneer iemand me zou zeggen dat parlementslid Verstrepen toch wel héél veel gemeenschapsgeld opstrijkt voor wat hij er in Brussel van bakt. Een grote open deur die wordt ingetrapt. Jawel, Radiovisie.be heeft de radio-awards 2005 uitgereikt waarbij Jurgen Verstrepens zelfbevredigingsomroep VB6015 werd gekozen als dé radioflop van het jaar.

Behalve voor Verstrepen zelf en het klein zwart legertje gestoorden dat op Vertrepens forum actief is, is deze afgang niet echt een verrassing. Wie uit vrije wil kiest voor VB6015 heeft dringend verzorging nodig! Wat hebben luisteraars in godsnaam aan een gefrustreerd platendraaierke dat met vermolmde gasten sluikreclame zit te maken voor het racistische Vlaams Belang? Wat heeft Vlaanderen aan een 'politicus' die iets afweet van Ipod en de on/off-knop van een microfoon maar voor de rest alleen de fineer van de toog verslijt?

Niks dus. Rest ons nog de volledige uitslag te geven in de categorie "Flop van 2005":

• VB6015 (Vlaams Belang) (26,10%)
• Vertrek Michel Follet bij 4FM (23,45%)
• Contact Dance (Radio Contact) (22,40%)
• Maeva FM (14,82%)
• Nieuwsgroep be.radio (8,50%)

1 opmerking:

  1. Het was zo'n grote flop dat men via het nodige politiek getouwtrek (initieel groen maar daarna gevolgd door andere partijen) het programma geboycot heeft voor het in de ether kwam, vervolgens toen het al in de ether was, en tenslotte nogmaals toen het alleen nog via internet te beluisteren was.
    Overigens is deze website een gigantisch succes, te oordelen aan de overweldigende respons.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.